Devi Dance

Devi Dance

Vsaka ženska je lepa, ko začuti svojo lepoto. Vsaka ženska ima svoje nežne plati, ko odpre srce. Vsaka ženska je boginja, ko je obdana z ljubeznijo.

Plesna druženja za žensko zdravje, dušo in telo.

Skozi plesno-meditativni energijski koncept dosežeš: sprostitev skozi gibanje, odkrivanje ustvarjalnosti, izražanje čustev in občutenj, odpravljanje blokad, več energije in izboljšanje zdravja.

Odkrij ženstvenost skozi čutni ples, pomirjujočo meditacijo in čudovite energijske tehnike. Najdi povezavo med kreativno energijo in jedrom svojega telesa. Obudi ponovno ves svoj ženstven potencial in se ob tem počuti kot boginja. 

Skozi nežne, čutne, krožne gibe in raznolike koreografije, bomo plesale v ritmu, ki nas popelje do svojega izvora ženstvenosti. Čas, kjer odvržemo skrbi, se povežemo s seboj in štejemo samo me.

Plesu sledijo uporabne energijske vaje za izboljšanje in krepitev ženskega zdravja, dihalne tehnike, ki masirajo in prebujajo naše organe ter meditacije, kjer se umirimo, manifestiramo svoje želje, odpravljamo blokade in si upamo biti ženske.

Srečanja trajajo 60 minut in so primerna za vse ženske. Plesno predznanje ni potrebno. Dobrodošla je vsaka ženska duša, ki želi le najboljše zase, za svoje zdravje, za um in telo.

Srečanja potekajo v prijetnem, umirjenem okolju, kjer se lahko v celoti sprostiš in posvetiš svoji ženskosti.

Skupine so omejene. Število udeleženk je do 5 oseb, kar omogoča še posebno vzdušje in nas na vsakem srečanju dodatno poveže.

Plesna druženja vodi priznana koreografinja in plesalka Maja.

Prijaviš se lahko na telefonski številki 071 401 217 in preko KONTAKTNEGA OBRAZCA.

 


slika
myindriya

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani!Politika zasebnosti