Vadba

Vadba poteka v manjših fiksnih skupinah ali individualno v obliki osebnega coachinga, kar omogoča spremljanje napredka posameznika v določenem časovnem obdobju.

Na začetku opravimo izčrpen uvodni pogovor in glede na zmogljivost in terminsko razpoložljivost najdemo primerno skupino za vas. Izberete si svoje fiksne termine, “pljunemo v roke” in začnemo.

Fiksni termini pa pripomorejo k rednemu obiskovanju vadbe. Kar ima neverjeten vpliv na motiviranost za vadbo. Vadeči nam redno potrdijo, da se udeležujejo vadbe ravno zaradi koncepta, ki jih motivira k temu, da se premagajo tudi, ko se jim ne ljubi vaditi. Pristen odnos, strokovnost in posluh za želje, tegobe in težave, pa naredijo vzdušje v skupinah in na osebnih treningih posebno in prijetno.

Za izvajanje vadbe so potrebna zgolj udobna športna oblačila in volja. Za ostale pripomočke in potrebno motivacijo poskrbimo mi.

 Zaradi zaprtih skupin in omejenega števila mest je potrebna predhodna REZREVACIJA uvodnega posveta.

Na uvodnem posvetu skupaj poiščemo primerno skupino in termin. Rezervacije so mogoče na številki 041 747 835.

Cenik

Cenik & opisi

15 €
Posamezni obisk
49€
PAKET MAR 1: 4 obiski (1 mesec)

Paket zajema mesečno članarino MAR Kluba, dostop do spletnih vsebin, zakup 4 obiskov za koriščenje storitev po izbiri (vadba, coaching, sprostitev, terapije). 

64€
PAKET MAR 2: 8 obiskov (1 mesec)

Paket zajema mesečno članarino MAR Kluba, dostop do spletnih vsebin, zakup 8 obiskov za koriščenje storitev po izbiri (vadba, coaching, sprostitev, terapije). 

70 €
PAKET MAR 3: 12 obiskov (1 mesec)

 

Paket zajema mesečno članarino MAR Kluba, dostop do spletnih vsebin, zakup 12 obiskov za koriščenje storitev po izbiri (vadba, coaching, sprostitev, terapije). 

55 €
Svetovanje, terapija, trening: Posamezna ura (1 oseba)

Zajema individualni termin obravnave storitve po izbiri.

30 €/os.
Svetovanje, terapija, trening: Posamezna ura (2 osebi)

Zajema individualni termin obravnave dveh oseb za storitve po izbiri.

Fiksen termin pomeni vaš osebni zakup termina v manjši skupini. Storitve je mogoče med seboj kombinirati. Cenik velja od 1.9.21.
Kontaktiraj nas

Imaš vprašanje?

myindriya

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani!Politika zasebnosti