Indriya Healing metoda

Indriya Healing metoda

Naše telo, um in duša so odlično orodje za uravnovešanje in samozdravljenje.

Naše čute in čutne organe lahko čutne uporabimo kot orodje za odstranjevanje trpljenja, nadzor nad umom in doseganje notranjega miru. Starodavni jogiji so zaznali indrije v nas – deset čutil, kot deset oken v hiši.

Če bi se okna vašega doma naključno odpirala in zapirala, bi nam nenehno nihala temperatura, kakovost zraka, motil bi nas hrup, svetloba itd. To bi bilo nadležno, moteče, neprijetno in zagotovo ne bi dobro vplivalo na duševno in fizično zdravje – poruši se naše ravnovesje, naš notranji mir in sreča.

V telesu imamo odprte in nenadzorovane čutne organe, ki odvajajo našo prano (energijo življenjske sile), usmerjajo naše misli, spreminjajo naše duševno stanje.

Indriya v sanskrtu dobesedno pomeni "pripadnost Indri".

Indra je bog s tisočimi očmi, ki zapoveduje nebesom in upravlja z vajro – strelo.

Ta simbolika se zdi primerna, saj naši čuti ukazujejo našemu umu in dajejo »navodila« skozi električne impulze naših nevronov.

Ko uravnovesimo telo, postanemo pretočni, energija zlahka steče po telesu, brez blokad. Ker lažje zaznavamo informacije, ki potujejo po poteh čutov do uma, doživimo zavedanje uma, osebnostno rastemo. Smo uglašeni, umirjeni, zdravi.  Hkrati pa se uravnovešanjem energije v telesu prepreči prekomeren pretok in navali energije, ki prav tako vodijo v neravnovesje.

Ko nismo energijsko uravnovešeni, se zlahka počutimo utrujene. Imamo občutek, da nas nekaj neprestano ustavlja, krhati se pričnejo odnosi in komunikacija, prevzema nas izčrpanost, nemir.

Pojavljati se začno strahovi, izražajo se travme, večajo se blokade, pojavijo se psihične stiske.

Pade naš imunski sistem in pešati prične zdravje.

Stanje neuravnovešenosti se kaže skozi različne bolezni, ki se nenadno pojavijo in jih ne znamo razložiti.

Dolgoročna stanja neuravnovešenosti pa se razvijejo v kronične bolezni.

Metoda Indriya healinga temelji na uravnovešanju energije v telesu. Je blaga in neinvazivna metoda, ki deluje blagodejno in sprostitveno na telo.

Medtem, ko smo na ravni fizičnega telesa z našimi zunanjimi čuti povezani na dnevni ravni, saj nam le-ti pomagajo »preživeti« - vid, sluh, vonj, okus, čut, pa nosimo v sebi zaklade, ki nas usmerjajo in dejansko lahko lahkotno vodijo skozi življenje, če se z njimi povežemo. Ti se nanašajo na naše psihološko in energijsko telo. To so:

1.            Razvoj pozornosti

2.            Gojenje razsodnosti

3.            Usmerjanje energije

4.            Transformacija

5.            Zavedanje sebe.

Med vsako seanso se občuti lahkotnost in sproščenost. Takoj po sami seansi stranke poročajo o spremembi v umu. Na določene situacije pričnejo gledati drugače. Občutijo pa tudi uravnovešanje na predelih, kjer so fizične bolečine, tegobe ali zdravstvene težave.

Po posamezni terapiji lahko pride do psihične ali fizične sprostitve blokad, kar se kaže kot blažje čustvene ali fizične reakcije.

Seansa traja 50 minut in poteka v prijetnem ambientu. Pred samo terapijo se izvede uvodni pogovor, ki odvzame začetne strahove in pomisleke.

Po končani seansi se pogovorimo o zaznanem in podamo predloge za izboljšavo stanja.

Skupaj poiščemo in odpravljamo  vzroke in izvore težav in ne samo simptome.

Priporoča se začetno 3-5 terapij.

Kasneje pa se stranke odločajo za mesečne obiske za ohranjanje energijskega ravnovesja.

Cena prve terapije znaša 50,00€.

Terapije se izvajajo v živo, ob upoštevanju vseh določil za varnost zdravja.

Za termin se je potrebno predhodno naročiti na telefonsko številko 071 401 217 ali na info@marzate.si

 


slika slika slika
myindriya

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani!Politika zasebnosti