Terapije in tečaji

 

      

Realnost našega sveta je trenutno polna napetosti, nakrhanih odnosov, premalo povezovanja in povečevanje bolezenskih stanj ter duševnih stisk.

Vedno več ljudi doživlja različne stiske, ker je praktično nemogoče priti do zdravnika ali pa se na pregled čaka več let.

Bolezni in stanja kot so rak, sladkorna bolezen, bolezni srca in ožilja ter debelost, naraščajo z zaskrbljujočo hitrostjo in o tem se ne govori.

Zdravstvo deluje po principu "počakaj, dokler se ne pokvari" - diagnosticiranju in zdravljenju človeškega telesa ob bolezni.

Poudarek je na zdravljenju in NE na preprečevanju in NE na ustvarjanju močnega, zdravega telesa, duha, ki je odporen proti bolečinam in boleznim.

In čeprav ima zahodna medicina neverjetna orodja za "popravilo" telesa, je presenetljivo omejena, ko gre za ohranjanje zdravja.

Če želite živeti življenje v stanju najboljšega zdravja, izpolnjenosti in veselja, je ključno, da prevzamete odgovornost za lastno energijo in dobro počutje.

Najbolje si lahko namreč pomagamo sami.

Predstavljajte si, kakšen bi bil občutek, če bi imeli optimalno zdravje, osredotočenost, močno ustvarjalnost, srečo in bi bili polni energije.

Kako bi to vplivalo na vaše zdravje, na vaše najbližje, na vaše odnose, vaše fizično telo, vaš občutek notranjega miru in izpolnjenosti?

Transformacijski način zdravljenja sebe vam omogoča z različnimi tehnikami izboljšanje zdravja., in sicer od vzroka do simptoma.

Tehnike, ki jih uporabljamo na terapijah in učimo na tečajih, so tako preproste, da rezultate in spremembe lahko opazite že po nekaj minutah.

Ko se na primer vrežemo v prst, damo na ureznino obliž. Obliž sicer ustavi krvavitev, vendar ne pomaga pri celjenju rane. To naredi telo samo, z lastno inteligenco samozdravljenja.

In najboljša novica od vseh ...

Vse, kar potrebujete za optimalno uravnovešanje vašega telesa, uma in duha, je že zdaj v vas.

Dejstvo, ki ga marsikdo ne ve ...

Vaše telo ima neskončen vir energije za samozdravljenje.

To energijo starodavni zdravilci v Ameriki, Aziji in drugih delih sveta razumejo kot energijo življenjske sile.

To je energija, ki obnavlja celice.

  • Energija je tista, ki upočasnjuje staranje.
  • Energija je tista, ki napolni našo psiho, nam omogoča, da začutimo veselje, smisel in namen našega življenja.
  • Energija nam daje moč in vzdržljivost, da tečemo maratone in se povzpnemo na gore.
  • Energija je vir življenja samega.

Vendar velik del te energije ostane neizkoriščen, ker ne razumete, kako si lahko sami pomagate, saj niste poučeni o različnih tehnikah za samopoč, sprostitev in podporo telesu.

Energija v vas ima izjemno zdravilno moč.

Pri osvoboditvi te neizkoriščene energije potrebujete metodo oziroma orodje, ki vam bo omogočilo aktiviranje njene prirojene zdravilne moči in pri tem potrebujete le pravo pot.

Vso naše delo in naše delavnice temeljijo na temeljnem razumevanju, da je bistvo  zdravstvenih težav, tako duševnih, čustvenih in fizičnih, ter celo odvisnosti in drugih samouničujočih vedenj ter navad mogoče izslediti v spremembah telesnih energij, ki se zrcalijo kot simptomi v telesu.

Simptome, ki se kažejo kot različne težave, lahko v celoti odpravimo ali  omilimo s preusmerjanjem energije.

Naše metode dela smo ustvarili na podlagi starodavnih modalitet z vsega sveta, kot so akupunktura, akupresura, do-in, či gong, energijsko odpravljanje blokad, gibalna terapija, idr.

Sami lahko poskrbite za dvig in pretok energije ter tako preprečite ali zatrete bolezen.

  • Naučite se hitrih, a učinkovitih načinov za ponovno vzpostavitev notranjega ravnovesja in harmonije v telesu.
  • Zmanjšajte ali celo premagajte bolečino, bolezen in kronična stanja.
  • Ohranite visoko raven osredotočenosti, zaradi katere ste bolj produktivni v vašem podjetju ali na delovnem mestu.
  • Natančno veste, kaj morate storiti, da ohranite notranji mir in umirjenost, tudi ko ste sredi burne razprave ali prepira s partnerjem ali ljubljeno osebo.
  • Poglobite svojo intuicijo in se samozavestno zanašajte na lastno notranjo modrost in vodstvo.
  • Naučite se ublažiti posledice staranja in potencialno podaljšati življenjsko dobo, tudi če ste v zlatih letih ali se že dolgo borite s slabim zdravjem.

Za varno in učinkovito samozdravljenje vam ni treba biti zdravilec, zdravnik alternativne medicine ali zdravstveni delavec.

Rezultate lahko ustvarite tudi, če še nikoli niste delali z energijami svojega telesa.

Resnica je, da smo vsi rojeni s sposobnostjo, da se ozdravimo. Smo instinktivni zdravilci in naše inteligentno človeško telo nenehno išče pot nazaj k naravnemu zdravju, ravnovesju in ​​harmoniji.

S preprostimi praksami lahko vsak preide od instinktivnega k zavestnemu, namernemu zdravljenju za trajno zdravje, veselje, obilje in uspeh.

 

Terapije in svetovanja v živo

Tehnike sproščanja, meditacije in svetovanja izvajamo individualno ali v skupini do pet oseb.

Energijske terapije Indriya healinga in Tesla metamorfoze ter intuitivna svetovanja se izvajajo izključno individualno.

Seanse in terapije v živo potekajo individualno. Skupinska srečanja potekajo v živo ali preko spletne aplikacije.

Svetovanja in terapije v živo potekajo ob upoštevanju vseh določil za varnost zdravja.

Vsak tretma zajema uvodni in končni pogovor, pri čemer gre za definiranje, lociranje in analizo težave v vašem telesu, določitev primernih sprostitvenih tehnik, ozaveščanje fizičnih obremenitev, navad in načina življenja, ozaveščanje negativnih čustev, travm, zamer in vedenjskih vzorcev, razrešitev blokad v telesu in aktivacija procesa samozdravljenja in dvig imunskega sistema, postopna sprostitev in umiritev, pripravo načrta uvajanja sprememb (teoretično in praktično uvajanje sprememb za dolgoročne rezultate, spremembe vedenjskih vzorcev), priučitev sprejemanja, odpuščanja do ljudi, ob katerih čutite zamero, strah, obsojanje, jezo.

 

Tečaji in delavnice samozdravljenja

Učinkoviti, dostopni tečaji, ki ponujajo strokovne napotke in uporabne tehnike samozdravljenja, ki vas opolnomočijo, zdravijo, poživijo in omogočijo, da živite svoje polno življenje.

Teačaji in delavnice so primerni za vsakogar in vam pomagajo razumeti od kod izvirajo vaše težave, kako prepoznati svoje potrebe, kakšni so vaši energetski sistemi in katere tehnike so najboljše za vaše samozdravljenje. 

Zagotovo boste s pridobljenim znanjem lažje premagovali vsakodnevne izzive, vzpostavili uravnovešeno čustveno stanje, spremenili življenjski slog, izboljšali zdravje in počutje, zmanjšali stres,...

Na izbiro so različne delavnice in vsak mesec se potrudimo dodati nove zanimive in uporabne vsebine.

Vsak online tečaj vam je dostopen 24ur na dan. Vsebine so jasno prikazane in razložene in vsebujejo veliko praktičnih primerov.

Izberite pravo temo zase.

 
Kontaktiraj nas

Imaš vprašanje?

myindriya

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani!Politika zasebnosti