Novo v Sloveniji - delavnice OH kart

Novo v Sloveniji - delavnice OH kart

Edinstvene delavnice osebne rasti, novost v Sloveniji.

!!!NE ZAMUDI!!! - VPIS V SKUPINE DELAVNIC POTEKA DO 12.10.2020

(OZIROMA DO ZAPOLNITVE MEST).

Srečanja so ob ponedeljkih ali sredah ob 19.15 uri.

Srečanja zajemajo 4 termine mesečno, v skupini do 5 ljudi.

Mesta se polnijo, zato rezerviraj svoj termin!

Pošlji nam sporočilo, kateri dan se želiš pridružiti in ti hranimo mesto na delavnici.

ŽELIM SE PRIDRUŽITI

 

KATERA KARTA TE NAJBOLJ NAGOVORI?

 

 

 

Želiš izvedeti kaj se skriva v tvoji podzavesti? Kaj so tiste skrite želje? Kakšni so tvoji potenciali? Kam te pelje tvoja duša?

Si zmeden-a, neodločen-a, ti manjka jasnosti, motivacije, te morijo odnosi in nerazrešene situacije?

Včasih niti sami ne vemo kaj se dogaja v nas.

 

Izjemna delavnica z OH kartami, ti poda odgovor tvoje duše. K čemu se nagibaš, po čem hrepeniš in poda odgovore, ki jih morda že dolgo iščeš.

Delavnica z OH kartami velja za inovativne pristope pri samospozanavanju in izražanju.

Uporaba kart je v Sloveniji redka in delavnice v taki obliki potekajo izključno pri nas.

Zato izkoristi priložnost in nas obišči.

 

Delamo s posebnimi OH terapevtskimi kartami, ki predstavljajo novo metodo samospozanavanja in slovijo po tem, da skozi znake, metafore, abstraktne risbe spregovori podzavest. Tisto skrito v nas nam poda odgovore.

Delavnice potekajo v sproščenem vzdušju in zanimanje in radovednost se zagotovo stopnjuje, skozi karto stopnjuje.
Kako poteka? Preprosto izberetš karte, ki te najbolj nagovorijo in delavnica se prične.

ŽELIM TERMIN


Delavnice vodi Mateja Šifrar - psihoterapevtka, terapevtka - svetovalka, diplomantka iz psihoterapevtske propedevtike, geštalt psihoterapije, modernih pristopov psihologije, z dolgoletnimi izkušnjami pri terapevtskem delu z najstniki, individualnih terapij, zakonskega svetovanja, osebne rasti, odvisnosti, zlorab,...

Mateja sporoča:

"Pride do trenutka, ko človeku zmanjka besed, ki bi omogočale, da bi človek opisal kaj človek misli in čuti. Ujet je v tišino in ni besed… V takem primeru so odličen pripomoček  ročno narisane karte. Karte bodi si ali so to slike osebnosti, odlomki risb iz 1001 noči, ali pa preprosto in človekovega vsakdanjika ali naravnega sveta.   Človek s pomočjo le te kar izrazi sebe, svoje občutke ali pa se ob pogledu na samo karto spomni, asociira , na nekaj, nek dogodek in ali občutek. Lahko izbere morda več karte in s tem opiše, oriše svojo zgodbo.

Te karte so nov terapevtski vir, ki se že vrsto let uporablja v ZDA, Kanadi, prav tako pa se pričenja z uporabo v Evropi. Mnogi ljudje znajo o teh kartah sporočati, da karte na njih vplivajo dobro, da jim ponudijo občutek neke magičnosti in lažje izraznosti. Slike so na samih kartah skrbno narisane, prav tako je tudi barvni izbor na kartah dober. Pravzaprav je kar pester izbor teh kart in prav vsak lahko najde zase vsaj eno karto, ki mu ustreza, da se preko nje lažje izrazi, da najde v karti svoje občutke ali svoj opis.

Namen kartic je tudi olajšanje potlačenih sil ali pa zvarjenih situacijskih slik. Slike asociativno pomagajo v smislu uvida sposobnosti, spomina na nekaj.

Slike prav tako omogočajo, da lahko oseba zniža obrambne vire, to je tisto kar je zgrajeno v zavestnem govoru. Tem ko človek odraste, si človek pridobi ovire, kartice pa mi omogočajo vrnitev v fazo igre, ki pa je bolj projektivna.

Oseba naključno izbere karto in jo opazuje. Terapevt vzpodbuja dialog, na pomenu slike  na karti, ki jo oseba drži v rokah, ter besedah , ki jih pri tem oseba podaja, razlaga, kar vidi, kar čuti, kar misli. Karte so v pomoč kot odlična analiza terapevtu.  Metafore, znaki in podobe, pomagajo nezavednemu razlagati – govoriti, in osebi je v pomoč, da razkrije o sebi, kar je bilo skrito.  Način pridobivanja skozi projekcijo, s katero oseba pripiše lastnost nezavednega.  Te karte niso psihološki testi ali napovedovanje prihodnosti. So govorica podzavesti."

 

Delavnice pomagajo pri:

- odnosih, komunikaciji, medsebojnem spoštovanju, obsojanju,

- osamljenosti, dvomu vase, strogosti do sebe, obremenjenosti,

- tem kako sprejemati in dati ljubezen

- sprejemanju sebe, odpravljanju različnih blokad, rezanju vezi

- ohranjanje energiju in doseganju notranjega miru, ...

 

Pridruži se na delavnici in se spoznaj ter zrasti, s pomočjo te nove in dodelane metode.

Delavnice potekajo ob ponedeljkih in sredah ob 19.00 uri, možno se je priključiti skupini do 5 oseb. 

Osebno svetovanje pa je možno po dogovoru.

ŽELIM SE UDELEŽITI


myindriya

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani!Politika zasebnosti