V OKTOBRU: Tečaj dihalnih tehnik

V OKTOBRU: Tečaj dihalnih tehnik

 

Dihalne tehnike in pranajama so najmočnejši orodji za izboljšanje duševnega in fizičnega zdravja. Vse več znanstvenih študij je dokazalo duševne koristi, kot so zmanjšanje stresa, preprečevanje nespečnosti, nadzor čustev, pa tudi telesne koristi, kot so lajšanje bolečin in krepitev imunskega sistema. Zato sta vadba dihanja in pranajame trenutno tako priljubljena.

Če veste, kako dihati, kako nadzorovati svoje dihanje, se naučite, kako zmanjšati stres, povečati budnost in okrepiti svoj imunski sistem.

Že stoletja so jogiji uporabljali nadzor dihanja ali pranajamo za spodbujanje koncentracije in izboljšanje vitalnosti.

Zato dihanje ni samo pridobivanje kisika.

Ima moč, da ozdravi vaš um in telo. Zato se naše življenje začne s prvim vdihom in konča z zadnjim.

Ne pozabite, da se vse začne z dihanjem...

V tem obsežnem tečaju se boste naučili vseh 15 močnih tehnik pranajame, se naučili krepiti um, meditirati in bolje boste razumeli delovanje svojega uma in čustvenega sistema.

Prednosti tega tečaja dihanja:

  • Okrepite svoj imunski sistem
  • Dvig ravni energije
  • Globok in krepčilen spanec
  • Opolnomočenje in boljša osredotočenost
  • Lajša stres, anksioznost in depresijo
  • Zdravi um in telo
  • Pranajama

Komu je ta tečaj namenjen?

Vsem, ki želite postati močnejši, bolj zdravi in ​​srečnejši.

Primeren je za popolne začetnike ali napredne vadeče.

Bistvenega pomena za vse nas. Ne glede na spol in starost.

Zdravljenje nespečnosti, depresije, pretiranega razmišljanja, nizke energije, notranjega nemira in za tiste, ki želijo trenirati um in zavest.

Tečaj se prične 20.10.2022 in traja 8 tednov.

Cena tečaja znaša 165€.

Število udeležencev je zaradi individualnega pristopa omejeno na 10 ljudi, zato pohitite s prijavo.

Za vprašanja in prijave smo vam na voljo na telefonski številki 071 401 217 ali preko e-mail naslova narocila@marzate.si.

 

Ko spregovori naše delo - preberite kaj so povedale naše zadovoljne stranke.

"Vaši pristopi so mi res pomagali, da sem postala iskrena do sebe, ko sem se ozrla vase. Vaš strokoven, srčen in pozoren način podajanja znanja in zdravljenja mi je spremenil način življenje. HVALA!" (Alenka)

"Moje srčne aritmije so se umirile po treh seansah in še zdaj prihajam redno mesečno. Terapije mi dajejo občutek umiritve in rada rečem, da mi napolnijo baterije." (Lea)

"V prvih obiskih sem začutila kot, da se moje srce odpira. Pričela sem se soočati s travmami. Tekle so solze in čutim, da pričenjam živeti bolj radostno in izboljšujem odnose okrog sebe. Mateja, hvaležna sem, da sva se spoznali." (Iris)

"Obiskala sem delavnico samozdravljenja in dviga imunskega sistema. Bila sem skeptična od začetka, a Mateja in Ines tako jasno podajata znanje in vse razložita. Nisem zbolela in počutim se odlično odkar izvajam vaje, ki sem se jih naučila. " (Nataša)

"Ne vem, kako to funkcionira a pri meni deluje. Po terapiji bolje spim, nisem pod stresom in celo zvonjenja v ušesih sem se znebil. " (Branko)

"Prišla sem na terapijo zaradi posledic prebolele korone. Moje počutje se je izboljšalo, lažje diham in imam več energije. " (Tjaša)

"Delavnica za žensko zdravje in uravnovešanje hormonov, mi je pomagala spoznati moje potrebe, upam se soočiti s čustvi in ne norim več za opravili ter si upam vzeti pavzo, ko jo potrebujem. Energijske vaje, ki sem se jih naučila izvajam vsak dan in moji dnevi so lepši in polni radosti o kateri sem prej le sanjala. " (Darja)

"Terapije so mi pomagale premagati napade tesnobe in panike. Sprostim se med terapijo in znam tudi v stresnem vsakdanu obvladati situacijo, da ne zapadem v paniko. Imel sem strahove, ki so odšli in tudi v službi sem manj pod stresom. " (Marko)

"Uravnovesila se mi je menstruacija. Z energijskimi vajami sem si uravnala ciklus in mi menstruacija ne zamuja več. Tudi krče sem odpravila. " (Neva)

"Naredila sem velik korak naprej. Končno sem nehala odlašati s stvarmi, vzpostavila red in dosegam cilje. Svetovanje mi je odprlo oči, kako se brez strahu in dvomov vase, lotiti težkih situacij in problemov. Uživam v družbi in se veselim vsakega posveta. " (Katarina)


myindriya

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani!Politika zasebnosti