DNEVI DOBREGA POČUTJA

DNEVI DOBREGA POČUTJA

Pri nas se dogaja kup novosti – ne jih zamuditi.

DNEVI DOBREGA POČUTJA

Pridružite se nam na BREZPLAČNIH delavnicah na temo zdravja, sprostitve in samospoznanja.

 

Zaradi čim boljše izkušnje na delavnicah ali vadbah so skupine majhne.

Zato je ŠTEVILO MEST OMEMEJNO. Zagotovite si svoje mesto.

PRIJAVA

 

Od 14.9. do 20.9.20 vam bo na voljo 6 različnih tematik:

 

TOREK, 15.9.2020 ob 17.30

Kako pretrgati stare navade in začeti na novo - delavnica z OH Kartami

Izjemna delavnica, ki poda odgovor vaše duše. K čemu se nagibate, po čem hrepenite in poda odgovore, ki jih morda že dolgo iščete. Take delavnice veljajo za inovativne pristope pri samospozanavanju in izražanju. Uporaba kart je v Sloveniji redka in delavnice v taki obliki potekajo izključno pri nas. Zato izkoristite priložnost in si zagotovite svoje mesto.

Delamo s posebnimi OH terapevtskimi kartami, ki predstavljajo novo metodo samospozanavanja in slovijo po tem, da skozi znake, metafore, abstraktne risbe spregovori podzavest. Tisto skrito v nas vam poda odgovore.  

Delavnice potekajo v sproščenem vzdušju in zanimanje in radovednost se zagotovo stopnjuje, skozi karto stopnjuje. 

Kako poteka? Preprosto izberete karte, ki vas najbolj nagovorijo in delavnica se prične.

Prijave na vse delavnice so mogoče preko prijavnega obrazca ali na telefonski številki 041 747 835.

 

SREDA, 16.9. 2020 ob 18.00:

Delavnica Manj skrbi in jeze, več notranjega miru

Najbolj efektivna in konkretna delavnica o tem kako naše misli in miselni vzroki vplivajo na naše telo, na dušo in razvoj bolezni. Naše odločitve, naše počutje in naše telo, so zrcalo naših misli in prepričanj. Neprestano nam nekaj sporočajo, če si le vzamemo čas in prisluhnemo. Vsaka celica našega telesa se odziva na vsako misel in na vsako besedo, ki jo izrečemo. Kako se manj skrbeti? Kako na preprost način obvladati jezo in ne dovoliti, da nam pride do živega? Kako efektivno zmanjšati skrbi? Vse to v dosežete s preprostimi koraki, ki vam jih predstavimo na delavnici.

Prijave na vse delavnice so mogoče preko prijavnega obrazca ali na telefonski številki 041 747 835.

 

ČETRTEK, 16.9.2020 ob 19.00

Delavnica Odpravljanje blokad in povečanje življenjske energije

Ko se zatika na določenem področju v življenju, ko vam določeni odnosi »pijejo« energijo, ko se počutite neprestano izčrpani, preobremenjeni ali razdražljivi in ranljivi. Takrat je potrebno poiskati vzroke, ki vas blokirajo in zakaj vam odteka nujno potrebna življenjska energija. Podamo vam ključ kako na enostaven, sproščujoč in varen način odpravite blokade v telesu, dvignete svojo vibracijo, spodbudite proces celjenja ter spodbudite pretok energije. Kako lahko energijo, usmerimo v preobrazbo, ustvarjalnost in osebni razvoj, namesto v uničevalnost in negativnost.

Delavnica na kateri boste prišli do zanimivih ugotovitev in odločitev.

Delavnica je primerna tudi za osebe, ki še nimajo izkušenj z meditiranjem. Je preprosta in nezahtevna. 

Prijave na vse delavnice so mogoče preko prijavnega obrazca ali na telefonski številki 041 747 835.

Delavnica samospoznanja in vodena meditacija - Ključ do prave sreče

Vsi se kdaj izgubimo v toku svojega življenja, ujeti v nenehno skrb in načrtovanje, postajamo odvisni od presoje drugih. Si prizadevamo izpolnjevati zahteve in reševati probleme. To postane naš vsakdan. Ko smo ujeti v tem toku, lahko preprosto izgubimo izpred oči tisto, kar je najbolj pomembno. Pozabljamo, po čem hrepenimo. Pozabljamo nase in to kdo smo.

Življenjska spremembe in težavna obdobja, so priložnost za samospoznanje. Kaj je tisti recept za umirjeno in srečno življenje, kako ne biti žrtev in ponavljati vedno istih napak. Samospoznanje pomaga razumeti zakaj se nam v življenju pojavljajo določene situacije, odnosi, ljudje,... 

Na delavnici vas pričakujejo efektivne tehnike samospoznavanja in vodena meditacija po metodi RAIN (Recognize, Allow, Investigate, Nurture), ki vam bo podala odgovore kako preiti skozi določene življenjske situacije in se dejansko spoznati. Katera čustva vas vodijo, kateri odnosi vas bremenijo, kakšni so vaši vzorci ravnanja in kako ti vplivajo na vaše odločitve. 

Ob koncu delavnice boste prišli do spoznanja, da niste več zaprti v nobenem omejujočem občutku samega sebe. Podarite si dar, ohranjati naravno svobodo svojega bitja. 

Delavnica je primerna tudi za osebe, ki še nimajo izkušenj z meditiranjem. Je preprosta in nezahtevna. Predznanje ni potrebno.

 

Prijave na vse delavnice so mogoče preko prijavnega obrazca ali na telefonski številki 041 747 835.

 

PETEK, 18.9.2020 ob 18.00

Vodena meditacija in delavnica za povečanje intuicije – Prisluhni sebi, prisluhni življenju

Kolikokrat se vam je zgodilo, da vas vaš občutek pred čim svari, pa ga ne poslušate in se zalomi? 

Ko se zavedate, da bi si morali prisluhniti, pa ne znate tolmačiti odgovorov. Ali pa morda imate dobro razvit občutek in se trenutno ne morete povezati sami s seboj. Svoje misli in čustva moramo umiriti, da ne preglasimo svojega notranjega glasu s čustveno razburjenostjo in miselno zmedenostjo.

Sproščujoča vodena meditacija, bo pomagala pri umiritvi. Delavnica pa bo v celoti podala odgovore kako povečati intuicijo in si znati prisluhniti.  Vsi odgovori se skrivajo v nas. 

Delavnica je primerna tudi za osebe, ki še nimajo izkušenj z meditiranjem. Je preprosta in nezahtevna. 

Prijave na vse delavnice so mogoče preko prijavnega obrazca ali na telefonski številki 041 747 835.

 

BREZPLAČNI OBISK VADB:

TOREK, 15.9.2020 ob 19.00 uri:

Pilates in preventiva

Individualna preventivna vadba je koncept vadbe, kjer vsak zase najde najboljšo različico gibanja zase. Priporoča se vsakomur, ki mu je mar za svoje telo in se ne želi izpostavljati rekreaciji na nekontroliran in agresiven način. Posebnost tega koncepta je, da je prilagojen na posameznika in je izziv za tiste, ki želijo ciljno doseči več, kot tudi za ljudi s težavami in bolečinami v sklepih, zmanjšano gibljivostjo, kot preventiva pred poškodbami, ljudem po operativnih posegih ali poškodbah. Združuje različna terapevtska gibanja in pristope, z močnim poudarkom na gibalnem aparatu in anatomskih zmogljivostih posameznika. Vadbo odlikujejo odlične povezave in kombinacije različnih vadbenih zvrsti s poudarkom na pilatesu. Vsak zase najde primeren motiv in si zastavi cilj, v sklopu ene vadbene ure, saj vadba iz ure v uro daje nov izziv in omogoča odkrivanje sebe in svojega gibanja, na poseben način.

 

SREDA, 16.9.2020 ob 9.15 uri:

Vadba 60+

Vadba, ki ni vadba za starejše. Je vadba za mlade po srcu!

Druženje, gibanje, boljše počutje – s preventivno naravnano vadbo. Prijazno do sklepov, za okrepitev mišic, stabilno držo, boljšo kondicijo in kvaliteto življenja.

Vlada prepričanje, da naj bi se na starost umirili. Kar pa je zmotno. Telo je potrebno ohranjati v formi in dobri kondiciji. Redna telesna aktivnost ima v starosti namreč veliko prednosti, ter podaljšuje življenje.

Izboljšanje počutja, pridobitev moči, samozavesti in volje so samo nekateri pozitivni učinki redne telesne aktivnosti.

 

SOBOTA, 19.9.2020 ob 9.00:

Sense – vadba za ženske (joga za hormonsko ravnovesje, umiritev, okrepitev)

Vadba, ki kot celota pomaga pri:

nihanju ali pridobivanju telesne teže; krepitvi in oblikovanju telesa; krepitvi mišic medeničnega dna; razmiku trebušnih mišic po porodu (diastazi rektusov); nihanju razpoloženja; hormonskih neravnovesjih; vznemirjenosti, stresu; nečimrnosti, žalosti, nezadovoljstvu; bolečinah v sklepih; nespečnosti; nemotiviranosti; predmenstrualnem sindromu,predčasni meni; inkontinenci (uhajanje urina); močnih mesečne krvavitve; nerednih menstrualnih ciklusi; uravnavanju telesa po porodu,…

Je idealna kombinacija za lajšanje zgoraj naštetih tegob. Zaradi prilagoditve na žensko telo, žensko funkcioniranje in razmišljanje, vadba pomaga dvigniti in izboljšati kvaliteto življenja.

 

Delavnice vodijo:

Mateja Žagar - komplementarna in intuitivna terapevtka, hipnoterapevtka, osebna trenerka, avtorica, učiteljica joge in pilatesa, učiteljica meditacije in čuječnosti po metodi RAIN.

 

Mateja Šifrar - psihoterapevtka, terapavtka - svetovalka, diplomantka iz psihoterapevtske propedevtike, geštalt psihoterapije, modernih pristopov psihologije,  z dolgoletnimi izkušnjami pri terapevtskem delu z najstniki, individualnih terapij, zakonskega svetovanja, osebne rasti, odvisnosti, zlorab,...

 

Saša Čurin - inštruktorica pilatesa in vadbe za starejše.

 

Prijave na vse delavnice so mogoče preko prijavnega obrazca ali na telefonski številki 041 747 835.

Zaradi čim boljše izkušnje na delavnicah ali vadbah so skupine majhne. Zato je ŠTEVILO MEST OMEMEJNO. Zagotovite si svoje mesto.

Delavnice se odvijajo v prostorih inštituta Indriya, na Zagrebški cesti 29, 2000 Maribor.


slika slika slika slika slika slika slika
myindriya

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani!Politika zasebnosti