AKCIJA POMOČI - MASKA V ZAHVALO

AKCIJA POMOČI - MASKA V ZAHVALO

AKCIJA ZBIRANJA DONACIJ V POMOČ SOCILANO ŠIBKIM DRUŽINAM

Stisk je preveč in NE SMEJO OSTATI NEVIDNE! Že ko pokažemo, da nam je mar, pomagamo.

Trenutno poteka akcija zbiranja donacij za 3 družineZa vsako donacijo v zahvalo PODARIMO ZAŠČITNO MASKO  za domačo uporabo. Maske so bombažne, pralne na 60°C, 2-slojne in namenjene domači uporabi. 

Donirate seveda kolikor želite. Če ne veste kakšen znesek donirati, se prejete donacije trenutno gibljejo med 5€ in 10€. Hvaležni bomo za vašo podporo, ter vam podali povratno informacijo kako je z družinami in kaj konkretno je doprinesla vaša donacija.

Potek donacij je preprost:

Oglasite se nam preko  OBRAZCA

 in nam pustite svoj kontakt ter naslov kamor vam lahko pošljemo darilo za vašo donacijo. Mi pa vam posredujemo podatke za donacijo.

Takoj po prejeti donaciji k vam pošljemo darilo: zaščitno masko. Izberete lahko tudi barvo oziroma vzorec maske, da nam v opombah pripišete zaporedno številko blaga.

 

Veseli bomo tudi, če nam pripišete za koga želite nameniti donacijo. Zgodbe družin najdete v nadaljevanju.

 

ZGODBE DRUŽIN, KI JIM BOSTE POMAGALI Z DONACIJO:

 

Zgodba najstnice, ki nas ni pustila ravnodušne. Živi sama z mamo, ki je ponovno brez službe. Oče z njo ne želi imeti opravka, češ, da je nikoli ni želel. Ustvaril si je novo družino. Že med šolskim letom smo jih večkrat priskočili na pomoč z donacijami za hrano in oblačili ter čevlji, ki ste jih donirali. Znašli sta se v hudi stiski, ko v hladilniku ostane kakšno jajce in liter mleka. Juha iz vrečke je za več kosil. Najbolj nas je ganilo sporočilo deklice, ko je zapisala. "...vidim kako mami trpi. Zato v sedaj hodim prej v posteljo in rečem, da nisem lačna, da mami ne rabi skrbeti kje bo vzela za večerjo. Čeprav se še par ur valjam po postelji in ne morem zaspati."

Pomagati želimo 4 članski družini kjer oče sporoča:

"Ko so se otroci začeli šolati doma nam je odpovedal računalnik, kupil sem računalnik. Nato sem ostal brez službe. Tudi žena nima dela. Prišli smo na kant. Nisem si predstavljal, da bi se nam lahko kdaj zgodila taka stiska. Vedno sem pošteno delal in se trudilZdaj sem ostal brez službe. Tudi, če nismo imeli veliko, sem vedno poskrbel, da so otroci bili preskrbljeni. Zdaj že oni pazijo stisko, ne morem več skrivati. Na koncu sem z močmi."

 

Zgoda mlade punce, ki z mlajšo sestro skrbi za invalidno mamo:

"Nisva imeli lepega otroštva. Oče je bil nasilen. Dogajalo se je marsikaj, ne morem govoriti o tem. Ne želim se spominjati. Ko je mama zbrala moč smo se odselile. Potem je zbolela, ostala je brez službe. Sama se študentka, sestra je še v srednji šoli. Delam, če le dobim delo in priskrbim nekaj denarja. Težko je dobiti delo, če izgledaš "drugače" - revno. Ljudje so polni predsodkov. Sedaj je še težje. Sama imam oblačila, dovolj dobra so. Sestra bi potrebovala hlače, ona res nima. Ne vem kako bom s položnicami, kar vrstijo se."

 

Stiska se zgodi. Lahko bi to bil kdorkoli od nas. HVALA, KER VAM JE MAR! 

(V zgodbah zaradi varovanja družin, ne želimo razkriti vseh podrobnosti in ne smemo razkriti identitete. Slike so simbolične.)

 


myindriya

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani!Politika zasebnosti