O nas

Realnost našega sveta je trenutno polno napetosti, nakrhani odnosi, premalo povezovanja in povečevanje bolezenskih stanj in duševnih stisk.

Vedno več ljudi doživlja stiske, ker je praktične nemogoče priti do zdravnika ali se na preglede čaka tudi po par let.

Bolezni in stanja, kot so rak, sladkorna bolezen, bolezni srca in ožilja ter debelost, naraščajo z zaskrbljujočo hitrostjo. In o tem se ne govori.

Zdravstvo deluje po principi "počakaj, dokler se ne pokvari" - diagnosticiranju in zdravljenju človeškega telesa ob bolezni.

Poudarek je na zdravljenju in NE na preprečevanju, NE na ustvarjanju močnega, zdravega telesa, duha in duha, ki je odporen proti bolečinam in boleznim.

In čeprav ima zahodna medicina neverjetna orodja za popravilo telesa, je presenetljivo omejena, ko gre za ohranjanje zdravja.

Če želite doživeti življenje v stanju najboljšega zdravja, izpolnjenosti in veselja, je ključno, da stopite in prevzamete odgovornost za lastno energijo in dobro počutje.

Najbolje si lahko namreč pomagamo sami.

Predstavljajte si, kakšen bi bil občutek, če bi imeli optimalno zdravje, osredotočenost, močno ustvarjalnost, srečo in bi bili polni energije.

Kako bi to vplivalo na vaše zdravje, na vaše najbližje, na vaše odnose, vaše fizično telo, vaš občutek notranjega miru in izpolnjenosti?

Transformacijski način zdravljenja sebe, vam omogoča z različnimi tehnikami izboljšanje zdravja. Od vzroka do simptoma.

Vaje in načini, ki jih uporabljamo na terapijah in učimo na tečajih so tako preproste, da rezultate in spremembe opazite tudi že po parih minutah.

Ko se na primer vrežemo v prst, damo na ureznino obliž. Obliž sicer ustavi krvavitev, ne pomaga pa celiti rane. To naredi telo samo, z lastno inteligenco samozdravljenja.

In najboljša novica od vseh. . .

Vse, kar potrebujete za optimizacijo svojega telesa, uma in duha, je že zdaj v vas.

Tukaj je nekaj, česar marsikdo ne ve ...

Vaše telo ima neskončen vir energije za samozdravljenje.

To energijo starodavni zdravilci v Ameriki, Aziji in drugih delih sveta razumejo kot energijo življenjske sile.

To je ista energija, ki obnavlja celice.

  • Energija je tista, ki upočasnjuje staranje.
  • Energija je tista, ki napolni našo psiho, nam omogoča, da začutimo veselje, smisel in namen našega življenja.
  • Energija nam daje moč in vzdržljivost, da tečemo maratone in se povzpnemo na gore.
  • Energija je vir življenja samega.

In velik del te energije ostane neizkoriščen v vas, ker ne razumete, kako deluje in ko nimate orodij za sprostitev, je pa to izjemna zdravilna moč.

Če želite osvoboditi to neizkoriščeno energijo, potrebujete metodo, orodje, ki vam bo omogočilo aktiviranje njene prirojene zdravilne moči ...

Potrebujete pot, pravo smer.

Vso naše delo in naše delavnice,  temeljijo na temeljnem razumevanju, da je bistvo  zdravstvenih težav, duševnih in čustvenih težav ter celo odvisnosti in drugih samouničujočih vedenj in navad mogoče izslediti nazaj v telesne energije, saj se zrcalijo v telesnem energetskem sistemu.

To pomeni, da je te težave mogoče izboljšati in celo ozdraviti z delom na preusmeritvi teh energij.

Naše metode dela smo ustvarili na podlagi starodavnih modalitet z vsega sveta, kot so akupunktura,akupresura, do-in, či gong, energijski odpravljanje blokad, gibalna terapija, …

Sami lahko poskrbite za dvig in pretok energije in tako preprečite ali zatrete bolezen.

  • Naučite se hitrih, a učinkovitih načinov za ponovno vzpostavitev notranjega ravnovesja in harmonije v telesu
  • Zmanjšajte ali celo premagajte bolečino, bolezen, bolezen in kronična stanja
  • Ohraniti visoko raven osredotočenosti, zaradi katere ste bolj produktivni v vašem podjetju ali na delovnem mestu.
  • Natančno vedite, kaj morate storiti, da ohranite notranji mir in umirjenost, tudi ko ste sredi burne razprave ali prepira s partnerjem ali ljubljeno osebo.
  • Poglobite svojo intuicijo in se samozavestno zanašajte na lastno notranjo modrost in vodstvo,
  • Naučite se ublažiti posledice staranja in potencialno podaljšati življenjsko dobo, tudi če ste v zlatih letih ali se že dolgo borite s slabim zdravjem.

Za varno in učinkovito samozdravljenje vam ni treba biti zdravilec, zdravnik alternativne medicine ali zdravstveni delavec.

Rezultate lahko ustvarite, tudi če še nikoli niste delali z energijami svojega telesa.

Resnica je, da smo vsi rojeni s sposobnostjo, da se ozdravimo. Smo instinktivni zdravilci in naše inteligentno človeško telo nenehno išče pot nazaj k naravnemu zdravju, ravnovesju in ​​harmoniji.

S preprostimi praksami je lahko vsak preide od instinktivnega k zavestnemu, namernemu zdravljenju za trajno zdravje, veselje, obilje in uspeh.

 

Ko spregovori naše delo - preberite kaj so povedale naše zadovoljne stranke.

"Vaši pristopi so mi res pomagali, da sem postala iskrena do sebe, ko sem se ozrla vase. Vaš strokoven, srčen in pozoren način podajanja znanja in zdravljenja mi je spremenil način življenje. HVALA!" (Alenka)

"Moje srčne aritmije so se umirile po treh seansah in še zdaj prihajam redno mesečno. Terapije mi dajejo občutek umiritve in rada rečem, da mi napolnijo baterije." (Lea)

"V prvih obiskih sem začutila kot, da se moje srce odpira. Pričela sem se soočati s travmami. Tekle so solze in čutim, da pričenjam živeti bolj radostno in izboljšujem odnose okrog sebe. Mateja, hvaležna sem, da sva se spoznali." (Iris)

"Obiskala sem delavnico samozdravljenja in dviga imunskega sistema. Bila sem skeptična od začetka, a Mateja in Ines tako jasno podajata znanje in vse razložita. Nisem zbolela in počutim se odlično odkar izvajam vaje, ki sem se jih naučila. " (Nataša)

"Ne vem, kako to funkcionira a pri meni deluje. Po terapiji bolje spim, nisem pod stresom in celo zvonjenja v ušesih sem se znebil. " (Branko)

"Prišla sem na terapijo zaradi posledic prebolele korone. Moje počutje se je izboljšalo, lažje diham in imam več energije. " (Tjaša)

"Delavnica za žensko zdravje in uravnovešanje hormonov, mi je pomagala spoznati moje potrebe, upam se soočiti s čustvi in ne norim več za opravili ter si upam vzeti pavzo, ko jo potrebujem. Energijske vaje, ki sem se jih naučila izvajam vsak dan in moji dnevi so lepši in polni radosti o kateri sem prej le sanjala. " (Darja)

"Terapije so mi pomagale premagati napade tesnobe in panike. Sprostim se med terapijo in znam tudi v stresnem vsakdanu obvladati situacijo, da ne zapadem v paniko. Imel sem strahove, ki so odšli in tudi v službi sem manj pod stresom. " (Marko)

"Uravnovesila se mi je menstruacija. Z energijskimi vajami sem si uravnala ciklus in mi menstruacija ne zamuja več. Tudi krče sem odpravila. " (Neva)

"Naredila sem velik korak naprej. Končno sem nehala odlašati s stvarmi, vzpostavila red in dosegam cilje. Svetovanje mi je odprlo oči, kako se brez strahu in dvomov vase, lotiti težkih situacij in problemov. Uživam v družbi in se veselim vsakega posveta. " (Katarina)

Želite izvedeti več?

Kar pogumno. Tukaj smo, da vam svetujemo.

 

 

Kontaktiraj nas

Imaš vprašanje?

myindriya

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani!Politika zasebnosti